Wonen in nieuwbouwproject StadsDock?

De Hypotheker Dokkum helpt je bij de financiering!

Droom jij van een huis in nieuwbouwproject StadsDock? De Hypotheker Dokkum vertelt je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en helpt je bij de financiering. Maak een afspraak voor een kosteloos oriëntatiegesprek of stap eens bij ons binnen. 

Het team van De Hypotheker Dokkum

Het team van De Hypotheker Dokkum is enthousiast en dynamisch en heeft als doel je van A tot Z te begeleiden in je financieringsaanvraag en alle bijkomende zaken. Klanttevredenheid staat hierbij voorop! Onze adviseurs hebben een brede kennis van hypotheken en kunnen je alles vertellen over nieuwbouwproject StadsDock. 

Onafhankelijk advies
Bij De Hypotheker krijg je volledig onafhankelijk hypotheekadvies: jouw belang staat altijd voorop. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Ook jouw eigen bank. Zo heb je bij ons de meest uitgebreide keuze in hypotheekverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Nieuwbouwwoning kopen? 
Kies je voor een nieuwbouwwoning, dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Bovendien kun je het huis en de tuin helemaal naar eigen smaak inrichten. Dit betekent vaak wel dat je te maken krijgt met extra kosten. De bijkomende kosten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning bedragen gemiddeld 9 procent van de koopprijs. Deze kosten kun je grofweg indelen in kosten voor de aankoop van de woning, kosten voor het verkrijgen van de hypotheek en kosten aan het huis zelf. De Hypotheker informeert en adviseert je hier graag over. 

Het team van De Hypotheker Dokkum staat voor je klaar!
Wil je meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning in StadsDock? Kom langs bij De Hypotheker in Dokkum om jouw financiële mogelijkheden te bespreken. Je eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. Wij zijn dagelijks geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Afspraken buiten kantoortijden op doordeweekse avonden zijn mogelijk in overleg met de adviseur.